محققان ميگويند خوراکيهايي که والدين براي تغذيه در مدرسه به کودکانشان ميدهند، احتمالا پيش از خوردهشدن به دماهاي غيرقابل قبول و خطرناکي ميرسند…
اين مطالعه که در تگزاس روي بيش از 700 کودک پيشدبستاني انجام شد، نشان داد که فقط کمتر از 2 %گوشتها، سبزيجات و فراوردههاي لبني آوردهشده توسط کودکان در درجه حرارت مناسب و بيخطر حفظ شده بودند. نتايج اين مطالعه براي والديني که فکر ميکنند با فرستادن غذاي خانگي براي کودکشان دارند خدمت بزرگي به سلامت او ميکنند، جدا غيرمنتظره است.
بر اساس استاندارد اعلامشده توسط اداره نظارت بر غذا و داروي آمريکا (FDA) غذاهاي فاسدشدني اگر بيش از 2 ساعت در دماي بين 60-4 درجه سانتيگراد (دماي معمول خارج از يخچال) قرار بگيرند، ديگر براي خوردن مناسب نيستند. در مطالعه حاضر با آنکه غذاهاي همراه کودکان به طور متوسط ظرف 5/1 ساعت بعد از خروج از خانه خورده شده بودند (که به نظر ميرسد خيلي خوشبينانه است)، 12% از غذاها در يخچال مدرسه گذاشته شده و 45 %از ظرفهاي غذا حاوي کيسه يخ يا محفظه مخصوص يخ بودند، باز هم در بيش از 98 %موارد به سطح خطرناکي از درجه حرارت رسيده بودند که امکان تکثير سريع باکتريهايي از قبيل اشريشياکولي و سالمونلا را فراهم ميکرد. در آمريکا طبق آمارها سالانه يک نفر از هر 6 نفر دچار مسموميت غذايي ميشود.