مراقب باشید کبدتان چرب نشود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82456
    z.yari
    مشارکت کننده

    شیوع بیماری کبد چرب همگام با چاقی رو به افزایش است. با ایجاد تغییرات ساده در سبک زندگی و رژیم غذایی می توانیم از بروز این بیماری و عارضه های ناشی از آن پیشگیری نماییم:
    از آنجا که اکثر بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی چاق هستند، کاهش وزن در کنترل این بیماری نقش مهمی دارد. برای کاهش وزن، انتخاب رژیم غذایی نیز باید به درستی صورت پذیرد، زیرا کاهش وزن سریع با رژیم های برق آسا خود می تواند سیر بیماری را بدتر نماید.
    رژیم غذایی مناسب: رژیم غذایی پر کربوهیدرات که حاوی میزان قابل توجهی سبزی و میوه و مواد غذایی پر فیبر باشد، معمولا بهترین انتخاب برای افراد مبتلا به کبد چرب است. کاهش چربی مصرفی، به ویژه چربی های اشباع شده و جایگزینی آن ها با چربی های غیر اشباع که در روغن زیتون و روغن ماهی وجود دارند، توصیه می شود. استفاده از نان و غلات سبوس دار باید جدی گرفته شود. البته تعیین مقدار مورد نیاز درشت مغذی ها اعم از پروتئین، چربی و کربوهیدرات نیز باید بر اساس شرایط افراد تنظیم شود.
    افزایش فعالیت بدنی منظم: چاقی به ویژه چاقی شکمی نقش مهمی در افزایش خطر ابتلا به کبد چرب دارد. بر همین اساس، روزانه حداقل 30 تا 60 دقیقه پیاده روی منظم توصیه می شود.
    کنترل بیماری های زمینه ای متابولیک: کنترل دیابت و چربی های خون در بیماران مبتلا به کبد چرب، نقش کمک کننده ای در بهبود این بیماری دارد. یکی از اصول مهم در کنترل بیماری های متابولیک، رعایت رژیم غذایی و ورزش منظم می باشد.
    _____________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.