محصولات ارگانیک مملو از آنتی اکسیدان های ضد سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84609
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    محققان دانشگاه نیوکاسل در انگلیس با انجام این مطالعه متوجه شدند که سطح آنتی اکسیدان های ضد سرطان در میوه و سبزیجات ارگانیک از میوه و سبزیجات معمولی بیشتر است.

    نتایج این مطالعه مورد استقبال کشاورزان محصولات ارگانیک قرار گرفت زیرا ادعای آنها مبنی بر اینکه محصولات ارگانیک مواد مغذی بیشتری دارد از سوی سازمان استانداردهای غذایی رد شده بود.

    محققان در این مطالعه اطلاعات حدود 343 مطالعه را که در سراسر جهان در رابطه با مقایسه محصولات متعارف و ارگانیک انجام شده بود، بررسی کردند.

    آنها نتیجه گرفتند که روی آوردن به یک رژیم غذایی مملو از میوه، سبزیجات و غلات ارگانیک و یا محصولات ناشی از آنها موجب افزایش قابل توجه مصرف آنتی اکسیدان ها می شود.

    همچنین سطح آفت کش های موجود در محصولات ارگانیک یک چهارم محصولات متعارف است و سطح فلزات سنگین سمی نیز در محصولات ارگانیک کمتر است.

    این مطالعه نشان می دهد که انتخاب محصولات غذایی بر طبق استانداردهای ارگانیک به افزایش مصرف آنتی اکسیدان های دلخواه و کاهش قرار گرفتن در معرض فلزات سمی سنگین منجر می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.