مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به دید بهتر چشمها کمک و سلامت چشمها را بهتر حفظ میکند.
کدو سبز از نظر تغذیهای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامینC و ویتامین A به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فسفر و … شناخته میشود.
کدو سبز یکی از بهترین منابع غذایی منگنز است، این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامینB1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تامین میکند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز میتوان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان اشاره کرد.
دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون میشود و سطوح بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی میشود.
مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به دید بهترچشمها کمک میکند و سلامت چشمها را بهتر حفظ میکند.
کدو همچنین منبع غنی از ویتامین C، پتاسیم، فیبر خوراکی، منگنز، فولات، اسیدهای چرب امگا – 3، ویتامینهای گروه ب و مس است
فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در راستای حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت میکنند.
تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوش خیم پروستات که منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی میشود، کمک میکند. فیتونوترینتهای موجود در کدو سبز عامل این تسکین هستند و مس موجود در این سبزی به کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید کمک میکند.
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی