ماهی ها بویژه ماهیان چرب برای شما مفید هستند. متخصصین به اغلب مردم توصیه می كنند ماهی مصرف كنند. آنها معتقدند فواید خوردن ماهی برای بسیاری از افراد بیش از هر اشكالی است كه در مورد وجود مواد سمی درماهی، با نگرانی نقل می كنند.
در مطالعات اخیر در مورد ماهی، مزایای خوردن ماهی را سفارش كرده اند. ماهی غنی از امگا3 است كه خطر «فساد لكه دار» كه منجر به كوری می شود را كاهش می دهد. تحقیقات مشابه چنین یافته هایی را تأیید می كند. مطالعه ای از 681 مرد مسن آمریكایی نشان می دهد كسانی كه 2 بار در هفته ماهی خوردند خطر فساد لكه دار 36 درصد كمتر از دیگران است. درمطالعه دیگری از 2335 مرد و زن بالای 50 سال كه یكبار در هفته ماهی خوردند خطر بیماری 40 درصد كاهش یافت.
بالاترین مقدار اسیدهای چرب امگا3 در ماهیان چرب مثل سالمون، قزل آلا و شاه ماهی (هرینگ) یافت می شود. بیشترین سود مصرف امگا3 در سلامت قلبی عروقی است.
انجمن قلب آمریكا می گوید تحقیقات نشان داده كه اسیدهای چرب امگا3 در كاهش خطر مرگ های ناگهانی و بی نظم، كاهش تصلب شرایین، كاهش سطح تری گلیسرید، كاهش تشكیل لخته خون در عروق و كاهش فشار خون نقش دارند. همچنین اثبات شده امگا3 خطر جنون، ورم مفاصل، آسم و بیماری كلیه را كاهش می دهد.