ماهی: دارای بیشترین پروتئین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72513
    nikbakht
    مشارکت کننده

    به نقل از مطلبی از همشهری: گوشت ماهی جزء گوشت‌های سفید بوده و یک منبع غنی از پروتئین به حساب می‌آید به طوری که در مقایسه با انواع گوشت‌ها از نظر کمی بیشترین درصد پروتئین را دارد. گوشت ماهی از نظر کیفی نیز بر خلاف گوشت قرمز دارای بافت پیوندی کمتر و فاقد الاستین است که فقدان آن هنگام تبدیل کلاژن به ژلاتین در زمان پخت باعث می‌شود که پروتئین پخته شده راحت‌تر هضم شود و جذب آن به بیش از 90 درصد برسد. به علاوه چربی های مفید ماهی(امگا3) برای بدن بسیار مفید است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.