مافینی مقوی برای صبحانه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94991
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این مافین بسیار خوشمزه و دلپذیر است و برای صبحانه انتخاب خوبی می تواند باشد پیشنهاد امروز ما برای صبحانه فرزندانتان این مافین خوش طعم و مقوی است

    مافین صبحانه از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است. این صبحانه ی تر و کم چرب ولی مغذی و پر از طعم را حتما امتحان کنید.

    مواد لازم:
    به میزان لازم روغن
    یک و یک چهارم پیمانه آرد
    ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
    ۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
    ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
    ۱/۲ قاشق چای خوری جوز هندی
    ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
    ۱ پیمانه جو پرک
    ۱/۲ پیمانه کشمش
    ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ عدد بزرگ تخم مرغ
    ۱/۳ پیمانه شیر بدون چربی
    ۴ عدد متوسط هویج
    ۱ عدد متوسط موز

    طرزتهیه:

    1.از قبل، فر را با درجه 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. 12 عدد قالب مافین را با روغن چرب کنید.

    2.در ظرفی بزرگ آرد، شکر قهوه ای، جوش شیرین، بیکینگ پودر، جوزهندی و نمک را ترکیب کنید. جو پرک و کشمش را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. روغن زیتون، تخم مرغ، شیر، هویج و موز را به سایر مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

    3. یک چهارم هر قالب را از خمیر پر کنید. مافین ها را برای 23 تا 25 دقیقه در فر قراردهید، تا زمانی که خلال دندانی که در وسط آن ها فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.

    4. مافین ها را گرم و یا به دمای محیط سرو کنید..

    وب سایت آشپز باشی:

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست