لپه قرمه، غذای معروف و خوش طعم دامغانی ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91048
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    لپه قرمه، غذای مخصوص دامغان

    لپه قرمه یا همان قرمه سبزی دامغانی از غذاهای بسیار معروف و دلپذیر شهرستان دامغان است.این غذا در واقع قرمه سبزی است كه به جای لوبیا لپه،و به جای گوشت ،مرغ دارد!

    مواد اولیه برای تهیه لپه قرمه :

    مرغ (سینه) : 400 گرم
    سبزی (قرمه و سرخ شده) : 200 گرم
    پیاز : 1 عدد
    لپه : نصف پیمانه
    غوره : نصف پیمانه
    آبغوره : نصف پیمانه
    نمك : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    زردچوبه : به میزان لازم
    روغن : به میزان لازم

    طرز تهیه لپه قرمه :

    ابتدا لپه ها را با مقداری نمك آب پز می كنیم .
    در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد كرده و در كمی روغن تفت می دهیم تا نیمه سرخ شود.
    سپس سینه مرغ را خرد كرده و به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد.
    زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد می‌افزاییم.
    وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه كرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمك به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا خورش كاملا جا افتاده و آماده شود.

    نكات مهم برای تهیه لپه قرمه :

    1 – حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را بجوشانید و آبش را خالی كنید.
    2 – میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده كنید.
    3 – بهتر است به همراه پیاز داغ یك قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ كنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.