زنان باردار باید از مصرف بیش از حد آجیل در بارداری خودداری کنند.
جدیدترین شماره نشریه پزشکی طب تنفس و مراقبت حیاتی نوشت:
فرزندان مادرانی که در دوره بارداری بیش از حد آجیل مصرف می کنند، بیش از دیگران در خطر ابتلا به آسم قرار دارند. بررسی اخیر محققان درباره بیش از 4000 مادر باردار نشان می دهد، شیوع علایم بیماری آسم نظیر خس خس سینه و تنگی نفس در فرزندان مادرانی که در دوره بارداری خود هر روز آجیل می خورند، 47 تا 62 درصد بیش از دیگران است.لازم له ذکر است که به طور کل مصرف بادام زمینی در بسایر افراد یجاد حساسییت می کند و افراد مبتلا به کم کاری تیروئید نیز نباید در حجم زیاد از آن استفاده کنند .
پیش از این بررسیها، سودمندی مصرف میوه و سبزی را در دوران بارداری در پیشگیری از ابتلای کودکان به آسم نشان داده بود.