“لبنيات چرب‌تر، ارزش غذايي بيشتر” باوری غلط در هنگام خرید غذایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71332
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    شير و ساير لبنيات حاوي مقادير بالايي از کلسيم، پروتئين و ويتامين D هستند. هرچه چربي لبنيات بيشتر باشد، کالري آنها هم بالاتر مي‌رود و در نتيجه با اضافه‌وزن و چاقي مواجه مي‌شويد. به علاوه، با بالا رفتن چربي لبنيات، جذب مواد مغذي آنها مانند کلسيم در بدن کاهش مي‌يابد، بنابراين مي‌بينيد که در اين مورد، اتفاقا هرچه چربي لبنيات کمتر باشد، ارزش غذايي‌شان بيشتر مي‌شود.
    در ضمن برای پذیرا بودن شیر و ماست از سوی کودک ، می توان آن را بامیوه هایی مانند موز ، توت فرنگی و غیره طعم دار کرد .

    منبع : WebMD

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.