-
نویسندهنوشتهها
-
۴ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۸:۲۱ #78629zahra jamshidiمشارکت کننده
جني روسترچ، آشپزي آمريکايي است که همراه با همسرش، سايت معروف و پرخواننده، «دينراستوري» را مينويسند. اين خانم آشپز 10 راهحل ساده دارد تا يک ميز غذاي خانوادگي را جذاب، به يادماندني و دوست داشتني کند. اين راهحلها آنقدر ساده است که امتحان هر کدام از آنها ميتواند، تمام تصورات شما را از سختي آشپزي، دعوت مهمان به خانه و سنگ تمام گذاشتن، عوض کند…
1 اگر غذا را چشيديد و حس کرديد که يک چيزي کم دارد، اما نميدانيد چه چيزي، ترشي را امتحان کنيد. کمي آبغوره يا سرکه يا رب در خورش تان بريزيد.
2 سبزيهاي خورش را هميشه بيشتر از حد معمول بريزيد و از طعم و عطر آن لذت ببريد.
3 ليموهاي آبدار و خوش عطر، ليموهايي با پوست نازک و صاف هستند.
4 خلاقيت با گياهان يا سرکه در آشپزي؟ بله. خلاقيت با جوششيرين و بيکينگ پودر و وانيل؟ هرگز.
5 دسر حتما کيک باشد يا کيک هم جزو خوراکهاي دسر باشد.
6 دارچين و فلفل قرمز را باهم ترکيب کنيد. ادويهاي خارقالعاده ساختهايد که همه دستورش را ميخواهند.
7 انواع و اقسام سبزيها را با هم ترکيب کنيد و در سالاد بريزيد. براي درست کردن سالاد، دستورالعمل خاصي نيازي نيست، فقط هرچه تعداد سبزيها بالاتر باشد، سالادتان خوشمزهتر ميشود.
8 وقتي مهمان در خانه است، براي طول کشيدن آماده شدن غذا، اتفاقاتي که پيش آمده، طعم غذا و تعارفهايي از اين دست، عذرخواهي نکنيد. مهمانها حواس شان به اين تعارفها نيست، اين تعارفها فقط حواس شان را به آنها جمع ميکند.
9 به بحثهاي جذاب سرميز فکر کنيد و با يک موضوع مشخص، سرميز بنشينيد. اين موضوع بايد همه را براي بحث و گپوگفت در زمان غذا خوردن، مشتاق کند.
10 قرمز براي ميز غذا، بهترين رنگ است، از رنگ قرمز حتما استفاده کنيد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.