جنگلهاي زردچوبه مالزي
جنگلهاي کشور مالزي منبع بزرگي از گياه زردچوبه هستند. به همين دليل مردم اين کشور به مقدار زيادي از اين ادويه و همچنين کاري (که زردچوبه يکي از مواد اصلي تشکيلدهنده آن است) در غذاهايشان استفاده ميکنند. براساس تحقيقات انجامشده در اين زمينه، مصرف زردچوبه در موشهايي که رژيم غذايي پرچرب دارند، باعث ميشود چربي کمتري جذب بدن آنها شود و دانشمندان دليل اين موضوع را ترکيبهاي موجود در زردچوبه ميدانند که رشد بافت چربي را کاهش و سوختوساز بدن را افزايش ميدهند.