لازانیا بادنجان،غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81476
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش كمك می‌كند همچنین كالری اندك و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای كاهش وزن تبدیل كرده است.
    این غذا برای افراد مبتلا به نقرس مناسب نیست
    غذایی مناسب برای بیماران دیابتی و موثر در كاهش وزن
    غذایی برای حفط سلامت دستگاه گوارش

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

    بادنجان : یك عدد متوسط‌ (500 گرم)
    روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری
    قارچ ( ورقه شده )‌ : 300 گرم
    هویج: یك عدد بزرگ
    آویشن تازه : یك قاشق چایخوری
    رب‌گوجه‌فرنگی : 4 قاشق سوپخوری
    لازانیا (خشك ) :‌ 500 گرم
    پنیر پارمزان : یك پیمانه
    نمك و فلفل : به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    بادنجان را به صورت نگینی خرد كنید.
    به آنها نمك بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشك كنید و در یك كاسه بریزید.
    2 قاشق‌ غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر كه آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید.
    درون یك تابه باقی‌ روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
    قارچ ورقه شده و هویج را كه نگینی خرد كرده‌اید، درون روغن بریزید. كمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه كنید.
    وقتی قارچ و هویج كمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
    ظرف فر را چرب كنید.
    كمی رب به ته ظرف بمالید و یك ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
    سپس یك لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد كمی رب روی آنها بریزید.
    یك ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یك لایه بادنجان روی آن بچینید.
    بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
    این لایه‌ها را تكرار كنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
    روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی كاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر كنید تا كمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو كنید.

    نقش بادمجان بر سلامت بدن

    1 – فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش كمك می‌كند.

    2 – كالری اندك و فاقد چربی، آن را به غذایی مناسب برای كاهش وزن تبدیل كرده است.

    3 – مصرف بادمجان در افراد دیابتی به علت محتوای فیبر بالا و كربوهیدرات محلول اندك توصیه می‌شود.

    4 – مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.