كلم پلو شيرازي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74974
    amini
    مشارکت کننده

    مواد لازم جهت پلو:
    برنج = 6 پيمانه يا 1 كيلو
    كلم خرد شده =1 كيلو
    سبزي (شويد، تره، ترخان، ريحان) خرد شده =نيم كيلو
    پياز = 2عدد
    روغن، نمك، فلفل و آبليمو =به اندازه كافي
    مواد لازم جهت كوفته ريزه:
    گوشت چرخ كرده =300 گرم
    آرد نخود چي =4 قاشق غذا خوري
    پياز =1عدد
    روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه=به اندازه كافي
    طرز تهيه:
    برنج را با مقداري نمك چند ساعت قبل خيس مي كنيم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ مي كنيم و در حين سرخ شدن دو قاشق آبليمو به آن اضافه مي كنيم.
    سبزي را پس از اينكه تميز كرديم شسته و خوب خرد مي كنيم
    برنج را با نصف قاشق مربا خوري زرد چوبه مي جوشانيم،آبكش مي كنيم، سبزي و كلم سرخ شده را در صافي با برنج مخلوط مي كنيم و در قابلمه مي ريزيم و دم مي كنيم.
    طرز تهيه كوفته ريزه:
    پياز را روي گوشت چرخ كرده رنده مي كنيم. آرد نخودچي، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه مي كنيم و خوب ورز مي دهيم.و آنها را به صورت كوفته ريزه در مي آوريم و سرخ مي كنيم.. پياز را هم خرد و سرخ مي كنيم.
    كوفته ها را وسط پلو مي گذاريم تا همراه پلو دم بكشد.وقتي پلو دم كشيد آن را در ديس مي كشيم و با پياز سرخ شده تزيين مي كنيم.
    نكته1:براي اينكه پياز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پياز را كه خرد مي كنيم مقداري نمك به آن مي زنيم، بعد سرخ مي كنيم.
    نكته2:مي توانيم از كلم سر(قمري) يا كلم برگ استفاده كنيم.
    کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.