مواد لازم براي 4 نفر:
شير 600 ميليليتر
شكر 3 قاشق سوپخوري
اسانس (عطر مايهي) گل سرخ چند قطره
آرد ذرت 3 قاشق چايخوري
خامه 50 گرم
روش تهيه
شير و شكر را در ظرفي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شكر حل گردد و شير گرم شود. سپس اسانس و آرد ذرت را بيفزائيد و مرتب هم بزنيد تا مايه، غليظ شود. آنگاه خامه را اضافه كنيد و پس از چندين جوش از روي اجاق برداريد و داخل ظرف مناسبي بريزيد. حالا كرم را به سه قسمت مساوي تقسيم و هر يك را در كاسهي جداگانهاي بريزيد. به يكي از كاسهها قدري زعفران و به كاسهي ديگر يك قاشق سوپخوري پودر كاكائو اضافه كنيد و قسمت ديگر را ساده نگه داريد. بعد به ترتيب كرمها را در ظرف مناسبي بريزيد و پس از ريختن هر رنگ درون ظرف؛ آن را در يخچال بگذاريد تا كمي ببندد بعد مايهي رنگي دوم را بريزيد و به همين ترتيب هر سه رنگ كرم را درون ظرف بريزيد. اكنون روي كرم را با گلبرگهاي شكري شدهي گل سرخ تزئين كنيد.
يادآوري: ميتوانيد كرم را در ليوانهاي مناسبي بريزيد و از مهمانانتان پذيرايي كنيد.
شير مادهاي باارزش غذايي بالا است كه داراي ميزان بالايي كلسيم، فسفر، روي، ويتامينهاي B (به ويژه ويتامين B2) ميباشد. مصرف اين ماده غذايي در سلامت استخوانها و دندانها و رشد و نمو كودكان مفيد است.