محققان دانشگاه كارولینای شمالی با بررسی اثر میوه انبه روی موشهای آزمایشگاهی مشاهده كردند كه این میوه میتواند به طور چشمگیری در مسدود كردن اثرات زیانآور رژیمهای غذایی سرشار از چربی موثر باشد.
براساس این گزارش، محققان با قرار دادن موشهای آزمایشگاهی در معرض رژیم غذایی سرشار از چربی به مدت دو ماه و تجویز انبه برای آنها در مقایسه با گروه دیگر، دریافتند كه موشهای تغذیه شده با انبه به میزان 84 درصد چربی كمتری نسبت به بقیه موشها دارند.
نتایج حاصل از این گزارش میافزاید كه فیتوكمیكالهای درون انبه میتوانند به سوزاندن چربی در بدن كمك كند و از میزان كلسترول نامطلوب خون بكاهند.
محققان افزودند كه هر فنجان آب انبه حاوی 80 درصد ویتامین C است كه توانایی بدن را برای سوخت و ساز چربی تقویت میكند.
گفتنی است؛ پیشتر دانشمندان با مطالعه بر روی موشها و بررسی اثرات انبه در آنها، نقش این میوه گرمسیری را در كاهش رشد غده پروستات و همچنین در به حداقل رساندن جذب میوه به اثبات رسانده بودند.