بر اساس نتایج یک مطالعه جدید از انجمن سرطان آمریکا، نوشیدن بیش از چهار فنجان قهوه کافئینه در روز به میزان قابل توجهی خطر مرگ و میر ناشی از انواع خاصی سرطان را کاهش میدهد. بر اساس این مطالعه خطر سرطان های دهان و حلق در قهوه خورهای همیشگی نسبت به کسانی که قهوه مصرف نمی کنند یا گاهی اوقات می نوشند، نصف می باشد.
قهوه یکی از نوشیدنی های نسبتا رایج در جهان می باشد و شامل انواع آنتی اکسیدان ها، پلی فنول و دیگر ترکیبات از لحاظ بیولوژیکی فعال می باشد که می توانند در برابر بروز یا پیشرفت سرطان محافظت کننده باشند.