قهوه دارای یک ماده محافظتی در برابر بیماری آلزایمر است و نوشیدن حداقل سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به این بیماری را 20 درصد کاهش میدهد.
به گزارش فارس، محققان سازمان بهداشت جهانی با مطالعه اثرات رژیم غذایی مدیترانهای بر روی بدن انسان کشف کردند، مصرف سه تا پنج فنجان قهوه در روز میتواند 20 درصد خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.
قهوه حاوی مقادیر زیادی مواد محافظتی است: کافئین محرک سیستم عصبی مرکزی است و باعث افزایش سوخت سلولهای عصبی در مغز، ارسال پیام به غده هیپوفیز، آزاد شدن آدرنالین و افزایش سطح دپامین میشود؛ در بسیاری از مطالعات محققان به این نتیجه رسیدهاند که مصرف کافئین برای بزرگسالان جوان و پیر با عملکرد شناختی بهتر مغز در ارتباط است .
تجزیه و تحلیل مطالعهای که توسط محققان انجام شد نشان داده است قهوه حاوی یک ماده محافظتی به نام پلی فنول است که برای جلوگیری از بیماری آلزایمر مفید است.
به گفته محققان این برآورد در حال حاضر یک فرضیه است و با پژوهشهای بیشتر میتوان اثر قهوه را برای پیشگیری از بیماری آلزایمر تایید کرد.