[align=right]”سعیده معانی” كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: «ارزشهای غذایی میوه ها شبیه سبزی ها است واین گروه نیز ویتامین ها واملاح معدنی مورد نیاز بدن را تامین می كنند و با خاصیت آنتی اكسیدانی از بروز سرطانها پیشگیری می كنند.»
وی با تاكید بر این كه میوهها مقداری قند دارند، گفت: « به هنگام مصرف زیاد انواع میوه، قندشان در بدن باقی مانده و ضمن تجمع چربی اضافی دربدن، اضافه وزن وچاقی، سیری کاذب هم ایجاد می كنند که این خود می تواند از مصرف متعادل دیگر مواد غذایی جلوگیری کند.»
این كارشناس تغذیه ابراز داشت:« بهتر است میوه ها به مقدار كم و برای مصرف كوتاه مدت تهیه شوند ضمنا به خاطر داشته باشید كه آب میوه های تجارتی به هیچ عنوان جای میوه های تازه را نمی گیرند. »
وی در خصوص مصرف آبمیوه ها گفت: « مصرف خود میوه كامل به دلیل داشتن فیبر بیشتر مناسبتر از مصرف آب آن میوه است همچنین مصرف روزانه 5 میوه متوسط توصیه شده است یك میوه متوسط درحدود 60 كالری انرژی دارد بنابر این برای حفظ وزن بدن در محدوده طبیعی باید اعتدال درمصرف میوه ها هم رعایت شود.»[/align]