قسمت های خشک نان اندیس گلیسمی پایین تری دارند!!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66605
    Z.Ebadi
    مشارکت کننده

    ▪ ادعا می شود که قسمت های خشک نان، اندیس گلایسمی پایین تری نسبت به بخش های نرم تر دارند. بنابراین آنهایی که رژیم لاغری دارند باید بخش های ترد نان را بخورند.
    این ادعا تا حدی درست است. نشاسته موجود در نان به طور عادی قابلیت هضم بالا را ندارد و در طی پروسه پخت، فشارحرارت باعث پاره شدن ساختار مولکول های نشاسته و در نتیجه آسان تر هضم شدن آنها می شود، بنابراین هر چه قدر که نان نازک تر و تُردتر باشد، قابلیت هضم کمتری هم دارد.
    این مساله در مورد نان های بیات هم صادق است، یعنی نان هرچه کهنه تر باشد، دیر هضم تر هم هست. ولی ناگفته هم نماند که پایین بودن اندیس گلایسمی در نان های خشک، دلیل موجهی بر مصرف بیش از اندازه آنها نیست.
    ;)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.