قارچ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86622
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]قارچ‌ها به طور طبیعی حاوی مقادیر کمی سدیم، چربی، کلسترول و همچنین کالری کمی هستند و معمولا به آن‌ها غذاهای عملکردی گفته می‌شود. یعنی علی‌رغم تامین مواد مغذی پایه‌ای مورد نیاز بدن، به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان‌ها و فیبرهای رژیمی مهمی مانند کیتین و بتاگلوکان نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های مزمن برعهده دارند.

    حقایق تغذیه‌ای در هر 100 گرم

    38 کالری

    0.5 گرم چربی

    9 میلی‌گرم سدیم

    506 میلی‌گرم پتاسیم

    7 گرم کربوهیدرات

    3.8 گرم فیبر رژیمی

    1.2 گرم شکر

    1.5 گرم پروتئین

    قارچ‌ها مواد غذایی غنی از ویتامین‌های گروه B هستند. مانند ریبوفلاوین، فولات، تیامین، اسیدپانتوتنیک و نیاسین. همچنین قارچ‌ها را می‌توان تنها منبع گیاهی غنی از ویتامین D در نظر گرفت. قارچ‌ها همچنین حاوی انوع مواد معدنی هستند که تامین آن‌ها از رژیم غذایی کار ساده‌ای نیست. مانند سلنیوم، پتاسیم، مس، آهن و فسفر.

    اما یکی دیگر از مهمترین ترکیبات موجود در قارچ میزان بالای فیبر آن است. کیتین و بتاگلوکان. بتاگلوکان نوعی از فیبر است که در دیواره‌های سلولی انواع قارچ‌ها وجود دارد. مطالعات اخیر نشان دادند که این فیبر نقش مهمی در بهبود مقاومت به انسولین و سطح خونی کلسترول، کاهش خطر چاقی و همچنین تقویت ایمنی بر عهده دارد.

    قارچ‌ها همچنین حاوی کولین هستند. ترکیب تغذیه‌ای مهمی که نقش مهمی در بهبود فرایند خواب، حرکت عضلات، یادگیری و حافظه برعهده دارد. کولین با کمک به حفظ ساختمان سلولی سلول‌های بدن به انتقال هرچه بهتر پیام‌های عصبی کمک می‌کند، فعالیت‌های سلولی را تقویت کرده و در کاهش التهاب‌های مزمن سلولی حائز اهمیت است.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.