قارچ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77979
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    قارچ با همه خواص ضدسرطاني‌اش بايد حتما جاي ثابت و البته مشخصي در برنامه غذايي هر خانواده داشته باشد زيرا نسبت به کدوحلوايي، هويج و گوجه‌فرنگي از آنتي‌اکسيدان بيشتري برخوردار است.
    در واقع سلنيوم و ارگوتيونين موجود در قارچ سبب بالا رفتن قدرت سيستم ايمني بدن مي‌شود و متعاقب اين اتفاق خطر ابتلا به سرطان و البته گرفتگي‌هاي قلبي و عروقي کمتر مي‌شود.
    تحقيقات منتشر شده در مجله بين‌المللي سرطان نشان داده است زناني که روزانه 10 گرم قارچ ميل مي‌کنند 64 درصد کمتر از آن عده که قارچ در برنامه غذايي‌شان جايي ندارد در معرض خطر ابتلا به سرطان‌پستان قرار دارند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.