-
نویسندهنوشتهها
-
۱۸ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۳۱ #76995m.abolfathiمشارکت کننده
دستور غذای امروز بیشتر از دستورای قبلی میتونه یه تست خلاقیت باشه. این غذا رو هر جور که درست کنید خوشمزه از آب درمیاد. من دو تا مدل گیاهی و گوشتی بهتون میدم، تا میتونید تو این ترکیب ها دست ببرید، مرغ و ماهی و میگو و حبوبات و سبزیجات رو هم امتحان کنید. سرنوشت محتوم این غذا خوشمزه بودنه و شما هر چقدر هم تلاش کنید نمی تونید غذای بدطعمی با این ترکیب درست کنید.
خودتون رو به نزدیکترین جایی که قارچ فله میفروشه برسونید و درشتترین قارچها رو بخرید. قارچها رو بشورید و کلاهشون رو بردارید. ساقهها رو هم دور نریزید، باهاشون کار داریم.
حالا برید سر فریزر ببینید چی دارید. میتونید یه تیکه مرغ بپزید و با سبزیجاتی مثل اسفناج، رب انار، ذرت، پیازداغ و نودل و ادویه سرخ کنید.
اگر گوشت چرخکرده یا سویا دارید میتونید یه چیزی مشابه مایه ماکارونی درست کنید، فلفل دلمه، ساقههای قارچ و ذرت هم بهش اضافه کنید. پوره سیبزمینی با شوید هم بد نیست. خلاصه فکر کنید این قارچها پیالههای کوچیکی هستند که قراره با یه خوراکی پرشون کنید.
دستتون برای اینکه چی تو این پیالهها بریزید بازه. اما درباره پیالهها. این قارچهای درشت رو روی حرارت نسبتا زیاد با زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و آبلیمو تفت بدید که طعم بگیره. خیلی زود قارچها رو بردارید که آب نره. یعنی تا کمی نرم شد اونا رو بردارید.
حالا هر چی که قبلا آماده کردید توی این پیالهها بریزید. اگر فکر کردید پنیر پیتزا به ترکیب داخل قارچ میخوره روی مایه رو پنیر بریزید و با حبههای گوجه، زیتون، جعفری یا هر چیزی که یه رنگ و لعابی به غذا بده، تزئین کنید.قارچهای پر شده رو تو یه ظرف خوشگل بچینید و تا آب شدن پنیر بذارید توی فر یا ماکروویو. اگر هیچکدوم دم دست نبود، یک ربع پخت با حرارت ملایم، این غذا رو آماده خوردن میکنه.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.