فرح روشن پور در گفتوگو با ایسنا، در خصوص مصرف پاستیلها که نوعی آبنبات ژلهای و با طعمهای مختلف است، اظهار داشت: پاستیل برای تمامی ردههای سنی مفید است و با توجه به وجود ساختمان ژلاتینی در آن، میتوان از این شیرینی جهت ترمیم مواد از دست رفته مفاصل بهره گرفت و دردهای استخوانی را کاهش داد.
وی در ادامه تصریح کرد: ژلاتین، گلوکز، رنگها و طعم دهندههای مجاز، ترکیبات اصلی پاستیل را تشکیل میدهند که هیچ یک برای سلامت بدن مشکل خاصی را به همراه ندارند.
وی گفت: ژلاتین موجود در پاستیل دارای ساختمان پروتئینی حاوی اسید آمینههای ضروری برای بدن است.
روشن پور در خاتمه گفت: همچنین برخی از انواع پاستیل حاوی ویتامین C و مولتی ویتامین هستند و از سوی دیگر وجود کم مواد شیرین کننده در این شیرینی، آن را تبدیل به یکی از بهترین تنقلات برای کودکان کرده که به مراتب از هله هولههایی که کودکان استفاه میکنند بهتر است
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی