-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ اسفند، ۱۳۹۲ در ۱۲:۴۶ #82182v.fatoorechiمشارکت کننده
محققان آمریکایی دریافتند: خوردن موادغذایی حاوی حتی یک کمی نیکوتین، مانند فلفل و گوجه فرنگی ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش میدهد.
دکتر «سوزانسیرلس نیلسن» و همکارانش در دانشگاه واشنگتن در سیاتل 490 نفر را که به تازگی به بیماری پارکینسون در درمانگاه دانشگاه مغز و اعصاب یا سازمان حفظ سلامت منطقهای تشخیص داده شده بودند را مورد بررسی قرار دادند.
از طرفی دیگر 644 نفر از افراد بدون شرایط عصبی به عنوان گروه شاهد مورد استفاده قرار گرفت.
در این تحقیقات، شرکتکنندگان پرسشنامهای در رابطه با رژیمغذایی و استفاده از توتون و تنباکو را پر کردند.
محققان دریافتند که مصرف سبزیجات به طور کلی خطر ابتلا به بیماری پارکینسون تأثیر نمیگذارد، اما مصرف سولاناسه خوراکی-خانواده گیاه گلدار با برخی از گونههای تولید غذاهایی که منابع خوراکی از نیکوتین هستند- خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش داده است.
این تحقیقات همچنین نشان داد که فلفل در کاهش بیماری پارکینسون قویتر عمل کرده است.
بادنجانیان (نامهای دیگر: سیبزمینیان، سولاناسه) (Solanaceae) نام یکی از تیرههای گیاهی از راستهٔ بادنجانسانان (Solanales) است.
تیرهای از بادنجانسانان علفی یا درختی یا درختچهای یا بالارونده با حدود 95 سرده و بیش از ۲هزار گونه که در آمریکای مرکزی و جنوبی بیشترین تنوع را دارند، اما در مناطق سرد اصلاً نمیرویند؛ برگهای آنها متناوب است و اغلب سطحی کرکدار و چسبناک دارد و گلهایشان معمولاً مخروطی یا قیفشکل با پنج گلبرگ پیوسته است.
این تحقیقات در مجله آنالز آو نورولوژی «Annals of Neurology» منتشر شده است.۱۹ اسفند، ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۵ #101498zahra jamshidiمشارکت کنندهممنون، مطلب مفیدی بود. فقط اینکه منظور کدام فلفل است؟ فلفل های دلمه ای یا فلفل سبز که خیلی هم تندهستند؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.