فلفل قرمز به کاهش درد کمک می‌کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88434
    s.farzi
    مشارکت کننده

    محققان آمریکایی معتقدند ترکیبی موسوم به کاپسسین در فلفل قرمز می‌تواند در سرکوب سیگنال‌های درد بسیار موثر باشد.

    طعم تند فلفل قرمز ناشی از ترکیب کاپسسین است. گرچه این ترکیب قبلا شناسایی شده بود، اما نقش آن در سرکوب فعالیت‌های انتقال پیام عصبی درد از محل آسیب دیده به مغز ناشناخته باقی مانده بود. این ماده با تولید حس گرما، گیرنده‌های عصبی گرما را تحریک و فعال می‌کند و در نتیجه حساسیت گیرنده‌های درد نیز کاهش پیدا می‌کنند. شناخت نوع فعالیت سرکوب‌گری درد و تاثیر دو گروه سلول‌های گیرنده عصبی روی هم، به مطالعات بیشتری نیاز دارد، چرا که نحوه تاثیر سلول‌های عصبی گرما بر سلول‌های انتقال‌دهنده درد هنوز ناشناخته است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.