فقط ماهی کبابی یا پخته برای قلب مفید است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69657
    tavakoli
    مشارکت کننده

    مطالعات نشان می‌دهد فقط ماهی پخته یا کبابی به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.

    مقدار اسیدهای چرب امگا-‪ ۳‬در ماهی سرخ شده بسیار کم است.

    استفاده زیاد از ماهی در رژیم غذایی با کاهش بیماری قلبی مرتبط شناخته شده است به همین خاطر انجمن قلب آمریکا مصرف هفتگی دست کم دو وعده ماهی بخصوص ماهی چرب مانند قزل آلا و تن را که اسیدهای چرب امگا-‪۳‬ زیادی دارند توصیه می‌کند. این چربی‌های سالم کلسترول خوب HDLرا افزایش و تری‌گلیسیرید زیانبار را کاهش می‌دهند.

    دانشمندان برای امگا-‪ ۳‬حتی نقش بیشتری قائل هستند.

    محققان عکسهای سونوگرافی از قلب ‪ ۵‬هزار فرد مسن را بررسی کرد و دریافتند ماهی پخته یا کبابی بیشتر احتمال دارد فشار خون و سرعت ضربان قلب را کاهش دهد و جریان خون را به قلب بهبود بخشد.

    برعکس کسانی که بطور مرتب ماهی سرخ کرده یا ساندویچ ماهی می‌خورند سخت شدن سرخرگها و دیگر بیماریهای قلبی بیشتر در آنها دیده می‌شود.

    میزان امگا-‪ ۳‬در خون کسانی که ماهی سرخ کرده می‌خورند کمتر است زیرا انواع ماهی که این افراد مصرف می‌کنند معمولا ماهی کاد یا دیگر انواع ماهیهای کم چرب است که اسیدهای چرب امگا-‪ ۳‬در آنها کمتر از ماهی چرب تر مانند قزل آلا است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.