-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ آبان، ۱۳۸۹ در ۰۰:۴۹ #69226
zahra jamshidi
مشارکت کنندهجین سینگ گياهي شناخته شده از خانواده Araliaceae و از جنس panax است. ريشه هاي جین سینگ آسيايي به دو رنگ سفيد و سرخ ديده مي شوند که در مجموع جين سينگ سرخ را از نظر خواص قويتر معرفي مي كنند. اغلب آنها در گروه دارای ginsenosides طبقه بندی می شوند. هدف از پژوهش حاضر،که به شیوه مرور سیستماتیک و از منابع معتبر علمی گردآوری شده است، اثبات فعالیت ضد سرطانی ریشه گیاه جین سینگ بوده است. سبب شناسی اثرات ضد سرطانی جین سینگ را میتوان در دو فاز گسترده بالا بردن توانايي آنتي اكسيداني و تحريك سيستم ايمني بررسی کرد خواص آنتي اكسيداني از قبيل فعاليت پاكسازي راديكالهاي آزاد توسط عصاره هاي جين سينگ در چندين مطالعه invitro ثابت شده است. هضم مصنوعي (invitro) عصاره استاندارد جین سينگ (G115) ، تركيب ginsenoside را تغيير مي دهد و باعث تاثير بيشتر آن روي اتساع عروق ريوي و محافظت در برابر آسيب راديكال آزاد می گردد.مصرف عصاره جین سينگ در داوطلبين سالم انساني، ايمني سلولي و فعالیت سلولهای کشنده طبیعی و ماکروفاژها و تولید اینترفرون را ارتقا مي دهد. هم چنین، تركيب k حاصل از ساپونين هاي جين سينگ هضم شده،داراي فعاليت ضد توموري است. تنها تعدادي از جین سینوزیدهای هیدروفوب مثل Rh2,Rg3 و Rh1 روي تكثير سلول های سرطانی تاثيربازدارنده دارند. عصاره جین سینگ قرمز بسيار بيش از جین سینگ سفيد تازه، وقوع تومورهاي ریه وکبد وتخمدان در موش هاي تازه متولد شده را متوقف نموده است و از متاستاز آنها نیز جلوگیری می کند. از استفاده از این گیاه دارویی در کشورهای آسیای شرقی وقاره آمریکا بیش از 5000 سال می گذرد، اما اینکه چرا در کشورمان کشت یا مصرف وحتی آگاهی از آن مورد غفلت است، همچنان به صورت یک پرسش باقی مانده است
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.