-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ تیر، ۱۳۹۳ در ۰۷:۳۹ #84296s.shahemiمشارکت کننده
استفاده از زنجبیل
یکی از بهترین روشها برای غلبه بر حالت تهوع در طول دوران بارداری، استفاده از زنجبیل تازه میباشد. معمولاً آن را میتوان در فروشگاههای مواد غذایی تهیه کرد. طریقه مصرف آن به این گونه است که باید در ابتدا پوست آن را بکنید و آن را رنده و یا ریز ریز کنید. یک قاشق غذا خوری از زنجبیل ریز ریز شده و یا رنده شده را داخل یک لیوان آب داغ بریزید و به مدت 10 دقیقه بگذارید. سپس آن را مصرف کنید. اگر زنجبیل تازه نیافتید، میتوانید از کیسه آماده چای زنجبیل استفاده کنید، اما تأثیر زنجبیل تازه را نخواهد داشت.
استفاده از نعناع
اگر زنجبیل را استفاده کردید و نتیجه مورد نظر حاصل نشد و یا زنجبیل در دسترس شما نبود، گام بعدی که به شما پیشنهاد میکنیم، استفاده از نعناع تازه میباشد. نعناع تأثیر بسیار مطلوبی بر روی دیواره داخلی معده میگذارد و منجر به تسکین حالت تهوع و استفراغ در خانمهای باردار میشود. استفاده از نعناع به صورت آب نبات، آدامس، چای نعناع و یا حداقل آغشته کردن مواد غذایی با اسانس و طعم نعناع میتواند تا حدی شما را برای غلبه بر این مشکل کمک کند، اما معمولاً مصرف نعناع به صورت تازه و طبیعی اثرات مطلوبتر و مفیدتری را میگذارد. حتی استنشاق بوی نعناع هم میتواند آرام بخش باشد. هم چنین نعناع، دارای خاصیت خنک کنندگی، رفع گرفتگی عضلات و مسکن درد میباشد.
استفاده از لیمو ترش تازه
استنشاق بوی لیمو ترش تازه برای بسیاری از خانمهای باردار میتواند به عنوان درمان معجزه آسای حالت تهوع و استفراغ به حساب آید. به بانوانی که معمولاً در زمانهای خاص مثلاً صبحها دچار حالت تهوع میشوند، توصیه میشود که یک قاچ لیمو ترش در نزدیکی خود قرار دهند تا با بو کشیدن آن بتوانند بر این حالت غلبه کنند. مصرف خوراکی لیمو ترش هم میتواند راه مناسبی باشد. اما اگر معده فرد خالی است، هرگز توصیه نمیشود که لیموترش تازه را به تنهایی مصرف کنند، بلکه ترجیحاً باید با آب ولرم و شکر مصرف شود.
مصرف ویتامین B6
طبق تحقیقات انجام گرفته مشخص شده است که کمبود B6 در خانمهای باردار، یکی از علل اصلی حالت تهوع در آنها میباشد. بنابراین مصرف غذاهای حاوی ویتامین B6 و یا مکملهای دارویی آن تحت نظر پزشک زنان و زایمان میتواند تا حد زیادی از مشکلات تهوع در دوران باردار بکاهد. ویتامین B6 در دوران بارداری تحریکات معده را که منجر به بروز تهوع و استفراغ میشود را کاهش میدهد. ویتامین B6 از جمله ویتامینهای محلول در آب است که در رفع تهوع موثر است. این ویتامین در مواد غذایی زیر وجود دارد: گردو، بادام زمینی، لوبیا سفید، نخودفرنگی، سویا، اسفناج، گوجه فرنگی، ذرت، گندم کامل، سبوس گندم، جگر، قلوه، گوشت گاو، میگو، بوقلمون، تخم مرغ، شیر، انگور، طالبی، آناناس، سیب، پرتقال، گلابی و هلو.
سماق
استفاده از سماق به صورت پودر شده برای کاهش حالت تهوع و استفراغ در بسیاری از افراد مناسب گزارش شده است. پودر سماق ناراحتیها و اختلالات گوارشی را بهبود میبخشد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.