غذا وسیله ای برای جلب توجه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73132
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    كودك از توجه والدین لذت می برد و می آموزد كه امتناع از خوردن، یكی از راه های جلب توجه آنان است غذا نخوردن كودك ممكن است وسیله ای باشد كه كودك می خواهد وابستگی و استقلالش را نشان دهد.
    كودك معمولا غذای به خصوصی را برای مدتی دوست دارد و بعد ممكن است به غذای دیگری علاقه نشان دهد در این مورد، والدین با تغییراتی از قبیل تغییر در درجه حرارت و یا نوع پخت، شكل غذا و تعریف و تمجید از غذا می توانند آن را مورد پسند و دلخواه كودك كنند.
    اگر كودك باز هم از خوردن غذا امتناع كرد، والدین باید صبور باشند و كودك را به اجبار وادار به خوردن نكنند و پس از تمام شدن غذا بشقاب او نیز با سایر بشقاب ها برداشته شود بدین ترتیب هم كودك یاد می گیرد كه زمان صرف غذا نامحدود نیست و هم باعث می شود در وعده غذایی بعد، به اندازه كافی گرسنه باشد و غذا بخورد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.