استفاده از کارد و چنگال بيشتر در ميان اروپاييها و مردم آمريکاي لاتين و بخشهايي از آمريکاي شمالي رايج است. در اين مناطق، بيشتر مردم غذاهاي گوشتي و سبزيجات همراه نانهاي مختلف مصرف ميکنند و به همين دليل، نياز چندان زيادي به استفاده از قاشق ندارند. آنها تنها براي صرف سوپ از قاشق کمک ميگيرند و برنج هم جاي ثابتي در برنامه غذاييشان ندارد. اروپاييها و آمريکاييها هميشه کارد و قاشق را سمت راست بشقاب و چنگال را سمت چپ آن قرار ميدهند.
مزايا: اين روش غذا خوردن هم به آهستگي انجام و حجم کمي از غذا در هر مرتبه وارد دهان و دستگاه گوارش ميشود. به اين ترتيب، باز هم پيام سيري زودتر به مغز ميرسد و فرد پيش از پيدا کردن فرصتي براي پرخوري، احساس سيري ميکند. البته به شرطي که از همراه کردن نان فراوان، انواع سسهاي چرب و پرکالري، نوشابههاي شيرين و پنير اضافي همراه غذا خودداري شود.
معايب: استفاده از چنگال براي صرف غذا، باعث ميشود مقداري هوا هم هنگام بلع غذا وارد دهان و دستگاه گوارش شود. با اين حساب احتمال ابتلا به نفخ با غذا خوردن به وسيله کارد و چنگال چندان دور از انتظار نخواهد بود. البته شما ميتوانيد با جويدن مناسب ماده غذايي و پرهيز از صرف نوشابههاي گازدار تا حد قابل قبولي جلوي اين مشکل را بگيريد.