به گزارش پایگاه بهداشت ایتالیا، همزمان با تغییر رژیم غذایى ژاپنى ها و روی آوردن آنها به مصرف غذاهای غربی یعنی تغییر در مصرف مواد از برنج و ماهى به گوشت قرمز، طاسى سر در ژاپنى ها افزایش یافته است. محققان دانشگاه اوزاكا علت این امر را افزایش مصرف چربى حیوانى در رژیم غذایى دانسته اند.
نتیجه این مطالعات كه بر روى 42 هزار مرد صورت گرفت، نشان مى دهد میزان تستوسترون خون (مهم ترین عامل در بروز طاسى) در بین كسانى كه رژیم غذایى چرب دارند در مقایسه با افرادى كه رژیم كم چرب دارند، بیشتر است.
دانشمندان ژاپنى ،همچنین دریافته اند که افرادى كه كلسترول بالا دارند یا به بیمارىهاى قلبى مبتلا هستند، بیشتر از افراد سالم در معرض بروز طاسى و ریزش مو قرار دارند.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه