غذای دریایی با سس تند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95455
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این غذای دریایی به همراه سس تند بسیار خوش طعم شده است بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید مطمئن باشید پیشمان نخواهید شد

    عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.

    مواد لازم:
    برنج دانه بلند : 300 گرم
    تخم مرغ : 2 عدد
    آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
    پیازچه , باریک و مورب حلقه شده : 4 عدد
    سیر , له شده : 1 حبه
    قارچ دکمه ای , باریک ورقه شده : 125 گرم
    سس صدف : 2 قاشق غذاخوری
    شاه بلوط آبی کنسرو شده , آبکش و ورقه شده : 200 گرم
    میگوی پوست گرفته , در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود : 250 گرم
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    سبزی شاهی جهت تزیین : مقداری

    طرز تهیه :

    1. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .

    2. هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه 2 قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .

    3. 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل 2/5 سانتیمتری ببرید .

    4. روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

    5. سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت 2 دقیقه تفت دهید .

    6. برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

    وب‌سایت آوای سلامتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست