غذاهای چرب هورمون گرسنگی را فعال می کنند
محققان دانشگاه Cincinnati دریافتند که چربیهای موجود در غذاها هورمون گرسنگی را فعال می کنند . این محققین در تحقیقات خود نشان دادند که گرلین که هورمون افزایش دهنده اشتها می باشد با چربیهای موجود در غذاها به خصوص سیب زمینی سرخ کرده، پینر خامه ای و سس مایونز فعال می شود.
این هورمون در مدت گرسنگی در بدن تولید شده و میزان آن کمی قبل از غذا خوردن بالا می رود.
در واقع نتایج این مطالعه یکی دیگر از اثرات غیرمستقیم رژیم های پرچرب بر افزایش وزن را نشان میدهد.
Fatty foods fire up hunger hormone ghrelin at HealthNewsTrack on June 6, 2009 sourced from University of Cincinnati