-
نویسندهنوشتهها
-
۲۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۱:۵۵ #69733azyمشارکت کننده
غذاهای زیادی می توانند سبب سردرد شوند اما این بدان معنا نیست که فقط غذاهای به خصوصی باعث ایجاد سردرد می شوند، بلکه عادات غذایی هم در این میان نقش تعیین کننده ای دارد روزه داری، تشنگی یا صرف نظر از مصرف یک وعده ی غذایی نیز سبب سردرد می شود با دنبال کردن سیر سردرد ممکن است بتوانید تشخیص دهید که چه غذاهایی سبب سردرد شما می شوند .
غذاهای مرتبط با سردرد
تعدادی از غذاها، نوشیدنی ها و افزودنی هایی که به طور معمول با سردرد در ارتباط
می باشند عبارت هستند از :
پنیر کهنه و سایر غذاهای حاوی تیر آمین
تیر آمین ماده ای است که به طور طبیعی در تعدادی از غذاها وجود دارد این ماده در اثر شکستن زنجیره ی پروتئینی غذاهای مانده به وجود می آید معمولا هر قدر ماده ی غذایی پروتئینی مانده تر باشد، حاوی تیر آمین بیشتری نیز می باشد میزان تیر آمین در پنیر، با توجه به نوع فرآیند، نوع تخمیر، قدمت، نوع فساد و حتی نوع آلودگی باکتریایی متفاوت است پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی تیر آمین مانند پنیر مانده، نوشیدنی های الکلی، برخی گوشت های فرآیند شده و غذاهای ایجاد کننده ی فشار خون، به خصوص برای افرادی که از داروهای بازدارنده ی مونوامین اکسیداز برای درمان سردرد خود استفاده می کنند، ضروری به نظر می رسد .
الکل
هنگام مصرف الکل، خون بیشتری به مغز می رسد بسیاری از دانشمندان عامل ایجاد کننده ی سردرد را ناخالصی در الکل یا ناشی از محصول فرعی سوخت و ساز الکل در بدن فرد مصرف کننده ی الکل می دانند .
غذاهای سرد
غذاهای سرد نیز در برخی افراد سبب سردرد می شود زمانی که درجه ی حرارت بدن، ناشی از ورزش یا درجه ی حرارت بالای محیط، بالا رفته باشد و ماده ی غذایی سردی به بدن برسد، دردی که در ناحیه ی پیشانی حس می شود حداقل 60-25 ثانیه و حداکثر برای چند ثانیه تا دو دقیقه به طول می انجامد بیش از 90 درصد افرادی که از میگرن رنج می برند حساسیت به بستنی و مواد غذایی سرد را اظهار کرده اند .
دیگر مواد غذایی مسبب سردرد
مواد غذایی ذکر شده در زیر نیز در افراد سبب سردرد شده است :
– بادام زمینی، کره ی بادام زمینی، سایر میوه های مغز دار نظیر پسته، گردو، بادام، پیتزا، چیپس سیب زمینی، جگر مرغ، یا سایر قسمت های گوشت، ماهی دودی، نان، کراکر و دسرهای حاوی پنیر، موز رسیده، میوه های اسیدی مانند مرکبات، پاپایا، آلو قرمز، تمشک، کیوی، آناناس .
– انواع میوه های خشک مانند انجیر خشک، کشمش، خرما، سوپ تهیه شده با عصاره
گوشت یا سوپ رقیق (به جز آب گوشت تهیه شده در منزل) – فرآورده های شیری پرورده نظیر خامه ی ترش، سرشیر، ماست، کافئین موجود در شکلات، کاکائو و نوشیدنی هایی مانند قهوه، چای و نوشابه های غیر الکلی گازدار و همچنین کافئین موجود در برخی داروها، آسپارتام و سایر شیرین کننده های مصنوعی
انواع پنیرهای حاوی تیر آمین بالا
پنیرهای ذکر شده در زیر دارای بیشترین میزان تیر آمین می باشند :
– پنیر آبی ( نوعی پنیر که قارچی آبی رنگ روی آن می نشیند)، بری( نوعی پنیر نرم فرانسوی)، چدار، استیلتون، ( نوعی پنیر انگلیسی)، فتا، گورگون زولا ( نوعی پنیر ایتالیایی)، موزارلا، پارمزان، سوییس، پنیر پرورده۲۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۵:۳۲ #96667madjdمدیرکلبه این ترتیب باید افراد با سر دردهای میگرنی از خوردن این مواد جلوگیری کنند
حالا چطور میشه بهشون گفت بستنی نخورن؟!؟۳۰ دی، ۱۳۸۹ در ۰۱:۰۱ #96670azyمشارکت کنندهبله درست است.
اگه به سلامتی و آرامش خودشون علاقمند باشند با تذکر ما از خوردن بستنی ممانعت میکنند -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.