غذاهای التهاب زا کدامند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83013
    z.yari
    مشارکت کننده

    این غذاها باعث افزایش تورم و درد حاصل از التهاب شده و ممکن است افزایش خطرات بیماری های مزمن را به دنبال داشته باشد.
    مصرف” هله هوله “، غذاهای پُرچرب، شکر و قندها ی ساده، فست فود یا غذاهای فوری میزان التهاب را در بدن تشدید می کنند که بیشتر به علت مصرف چربی های ناسالم خصوصا چربی های ترانس و چربی های اشباع در آماده سازی و تهیه ی این غذاها است.
    گوشت های فرآوری شده مانند انواع سوسیس و هات داگ، انواع کالباس و همبرگرهای آماده در بردارنده ی یک سری مواد شیمیایی از جمله نیتریت است که ارتباط مستقیمی با افزایش التهاب و بیماری های مزمن دارد.
    چربی های اشباع در گوشت، محصولات لبنی و تخم مرغ (با توجه به نیاز بدن به مقدار طبیعی این چربی های اشباع) وجود دارند و از آن جایی که این مواد منابع مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند، باید این مواد را به میزان کافی استفاده کرد ولی در موقع طبخ این غذاها تا حد ممکن از افزودن چربی جلوگیری کرد. همچنین این غذاها شامل اسید های چرب آراشیدونیک اسید است که خود التهاب را تشدید می کند. برنامه ی غذایی مملو از شکر و قندهای ساده با التهاب، چاقی (که خود یک عامل التهابی به حساب می آید) و بیماری های مزمن مرتبط است.
    در مصرف انواع نوشابه ها و آبمیوه های مصنوعی حتی از نوع رژیمی(به علت وجود قندهای مصنوعی)، شیرینی ها، آبنبات و غلات شرین شده باید دقت فراوانی کنیم.
    از طرفی علی رغم این که میوه و سبزیجات مصرفی منبع مهم ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند، یک سری از سبزیجات مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و …. ممکن است در بعضی افراد حساسیت زا باشد و باعث افزایش درد حاصل از التهاب شوند. این سبزیجات حاوی ماده ی شیمیایی به نام سولانین هستند که ممکن است در بعضی التهاب زا باشند. در طب سنتی ما، تعابیری مانند غذاهای سرد در موردشان به کار می رود.
    ___________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.