هشدار درباره مصرف غذاهای آماده و صنعتی
رییس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت ایران گفت:غذاهای آماده و صنعتی از نظر میزان نمک و روغن در حد استاندارد نیست و مصرف این غذاها سبب افزایش چربی و فشارخون و بروز بیماری قلبی می شود.
به نقل از رویترز ، دکتر امامی با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت که سلامت و شهرنشینی است افزود: در شهرها، مردم به علت عجلهای که برای فعالیت های روزانه دارند، اغلب از خودروی شخصی استفاده میکنند و تحرک کافی ندارند و علاوه بر آن از غذاهای آماده و کنسروی زیاد استفاده میکنند که از نظر میزان نمک و روغن در حد استاندارد نیستند.
وی همچنین گفت: نکته مهم دیگر در زندگی شهرنشینی این است که بیشتر مردم از خوردن میوه و سبزی های تازه غافل می شوند و بیشتر غذاهای چرب مصرف میکنند.
رییس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت با اشاره به پیش بینی سه برابر شدن بیماریهای قلبی عروقی در سال آینده تاکید کرد: اگر شیوه زندگی مردم تغییر نکند یعنی زندگی بیتحرک و مصرف غذاهای آماده و پرچرب همچنان ادامه داشته باشد، آمار بیماریهای قلبی عروقی، چاقی، دیابت و فشارخون بیش از این افزایش خواهد یافت.