غذاهای آماده و صنعتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67653
    tavakoli
    مشارکت کننده

    هشدار درباره مصرف غذاهای آماده و صنعتی
    رییس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت ایران گفت:غذاهای آماده و صنعتی از نظر میزان نمک و روغن در حد استاندارد نیست و مصرف این غذاها سبب افزایش چربی و فشارخون و بروز بیماری قلبی می شود.
    به نقل از رویترز ، دکتر امامی با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت که‌ سلامت و شهرنشینی است افزود: در شهرها، مردم به علت عجله‌ای که برای فعالیت های روزانه دارند، اغلب از خودروی شخصی استفاده می‌کنند و تحرک کافی ندارند و علاوه بر آن از غذاهای آماده و کنسروی زیاد استفاده می‌کنند که از نظر میزان نمک و روغن در حد استاندارد نیستند.

    وی همچنین گفت: نکته مهم دیگر در زندگی شهرنشینی این است که بیشتر مردم از خوردن میوه و سبزی های تازه غافل می شوند و بیشتر غذاهای چرب مصرف می‌کنند.

    رییس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت با اشاره به پیش بینی سه برابر شدن بیماری‌های قلبی عروقی در سال آینده تاکید کرد: اگر شیوه زندگی مردم تغییر نکند یعنی زندگی بی‌تحرک و مصرف غذاهای آماده و پرچرب همچنان ادامه داشته باشد، آمار بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، دیابت و فشارخون بیش از این افزایش خواهد یافت.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.