روغن زیتون یا کنجد : این روغنها شامل آنتی اکسیدان هستند. متخصصان تغذیه توصیه میکنند که چربی رژیم غذایی را با این روغنها جایگزین کنید. روغن زیتون را میتوانید همراه سالاد استفاده کنید. اگر از روغن فوق بکر زیتون استفاده کنید میزان آنتی اکسیدان بشتری دارد زیرا کمتر فرآوری شده است.
چای : آنتی اکسیدان چای از تنگی عروق پیشگیری میکند. فلاوینوئید موجود در چای از اکسیده شدن کلسترول LDL (کلسترول خوب) جلوگیری میکند. چای سبز یا سیاه هر دو همین خاصیت را دارند.
حبوبات : میتواند جایگزین گوشت باشد. حبوبات به میزان زیادی فیبر حلشدنی دارند که برای مقابله با بیماریهای قلبی بسیار مفید است. استفاده از یک فنجان حبوبات روزانه به مدت شش هفته سبب پایین آمدن کلسترول به میزان 10 درصد میشود.