عصاره ی لوبیای سفید سلاحی برای کاهش وزن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86865
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    محققین UCLA دریافتند که لوبیای سفید می تواند از تبدیل کربوهیدرات ها به قندهای ساده ی قابل جذب توسط بدن ممانعت کند. یک آنزیم گوارشی در بدن به صورت طبیعی مانند یک قیچی نشاسته را به قندهای کوچکتر قابل جذب تقسیم می کند. داروی phase2 که از عصاره ی لوبیای سفید تهیه می شود از عملکرد این آنزیم جلوگیری می کند و بنابراین ذرات نشاسته همانند فیبرهای بلند برای مدت طولانی تری در دستگاه گوارش می مانند و از سریع هضم شدن آنها ممانعت می شود. بیمارانی که در مطالعه ی کلینیکی این دارو شرکت کردند، چربی های بدنشان کاسته شده اما فیبرهای عضلانی خود را حفظ می کنند.
    مصرف ماکارونی، نان، غلات که حاوی کربوهیدرات هستند ما را چاق تر می کنند. مسئله این است که نشاسته به محض ورود در معده به مولکولهای قند شکسته می شود هنگامیکه نشاسته به قند شکسته شد وارد جریان خون شده و در نهایت بصورت چربی ذخیره می شود. از آنجایی که گرفتن رژیم به مدت طولانی امکان پذیر نیست محققین UCLA دریافتند که عصاره ی لوبیای سفید می تواند به بدن کمکم کند که از شکسته شدن کربوهیدراتهای بزرگتر به مولکولهای قند جلوگیری کند.

    با کاهش مقدار نشاسته در رژیم غذایی و میزان کربوهیدارت موجود در رژیم غذایی به بدن اجازه می دهیم که به آهستگی شروع به سوزاندن چربیهای ذخیره شده ،کند.

    دکتر Rosenblatt عصاره ی بدست آمده از لوبیای سفید را با نام phase2 به صورت قرص تهیه کرده و یا این عصاره را به برخی غذاها افزوده است. به گفته ی دکتر Rosenblatt نحوه ی عملکرد phase2 به این صورت است که سبب توقف آنزیمی می شود که نشاسته را به قندهای ساده تر می شکند . این کار سبب می شود نشاسته به مدت طولانی تری مانند یک مولکول طویل در بدن مانده و این کار سبب کاهش وزن می شود زیرا چربیهای ذخیره شده در بدن شروع به سوزانده شدن می کنند. همچنین مقدار قند خون خیلی راحتتر به میزان طبیعی بر می گردد. چربی بدن بیمارانی که در آزمایشات کلینیکی قرص phase2 شرکت کردند کاهش چشمگیری نشان می دهد، اما ماهیچه های آنها تغییری نمی کند . مصرف عصاره ی لوبیای سفید برای زنان باردار و بیماران مبتلا به دیابت نوع یک که قند خونشان افت زیادی می کند ، توصیه نمی شود. تنها عارضه ی جانبی مصرف این قرص حالت تهوع بسیار کم است.

    FDA قرص phase2 را به رسمیت شناخته است اما بیماران نباید از این قرص انتظار معجزه داشته باشند و همچنان باید به رعایت رژیم غذایی خود و انجام ورزش ادامه دهند . اما حداقل مجبور نیستند که کربوهیدراتهایی را که دوست دارند از غذایشان کاملاً حذف کنند . درحال حاضر این قرص در داروخانه ها عرضه می شود.
    سابقه ی عصاره ی لوبیای سفید بر می گردد به کار تحقیقاتی پژوهشگران دانشکده ی کالیفرنیا، آنها به بررسی تأثیرات عصاره ی لوبیای سفید بر غذاها و مقدار نمایه ی گلایسمی (GI) پرداختند. تحقیقات منجر به تولید غذاهای جدید از جمله ماکارونی جدید با (GI) رژیمی شد که برای افراد چاق و مبتلا به دیابت نوع 2 مفید بود. در تحقیقات کلینیکی قرص phase2 ، محققین متوجه شدند که یک گرم از عصاره ی لوبیای سفید سبب بهبود قندخون می شود و در مطالعات جدیدتر محققین دریافتند که 2 تا 3 گرم از این عصاره بر روی میزان GI مواد غذایی تأثیر می گذارد. عصاره ی لوبیای سفید عملکرد آنزیمی را که برای هضم نشاسته و تبدیل آن به گلوکز ضروری است، مختل می کند. در نتیجه ی هضم نشاسته و قندها آهسته تر شده و این مسئله از افزایش سریع و ناگهانی مقدار قندخون بعد از غذا می کاهد. مطالعات قبلی در دانشگاه UCLA نشان داد که میزان جذب نشاسته بعد از مصرف قرص phase2، 66درصد کاهش می یابد.

    پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.