مصرف عسل و خرما همراه با شیر علاوه بر رساندن انرژی به دانش آموزان کنکوری به کاهش اضطراب و استرس آنها نیز کمک می کند.
دانش آموزان کنکوری از مصرف زیاد شیرینی ، چیپس، پفک، تنقلات ناسالم، نوشیدنی های گازدار و حاوی کافئین یا مواد انرژی زا پرهیز کنند. مصرف تنقلات ناسالم ممکن است آثار مثبت گذرا داشته باشند ولی پس از مدتی کوتاه عوارض گوارشی، اضطراب، هیجان، سردرد و عدم تمرکز را به دنبال خواهد داشت.
مصرف شیر و لبنیات، تخم مرغ، حبوبات و غلات، مواد پروتئینی، سبزی ها و میوه ها موجب بهبود سلامت جسم و ذهن می شود و به افزایش توان مغز کمک می کند.
مصرف عسل و خرما همراه با شیر علاوه بر رساندن انرژی به دانش آموزان کنکوری، ویتامین ها و عناصر ضروری آنها را تأمین می کند و در کاهش اضطراب و استرس مفید است.
وی ادامه داد: مصرف ماهی، میگو، جگر، گوشت و حبوباتی مثل عدس که حاوی آهن، اسید فولیک، کلسیم، فسفر و سایر مواد ریز مغذی هستند به کاهش کم خونی، اضطراب و افزایش توان یادگیری، حافظه و تمرکز کمک می کند