-
نویسندهنوشتهها
-
۱ اردیبهشت، ۱۳۹۳ در ۰۱:۳۷ #82601v.fatoorechiمشارکت کننده
همه ما عدس پلو خوردیم، هم ساده، هم با کشمش و خرما، هم مدل ترکی با دارچین و پیاز داغ و یا با خیلی خورشهای دیگه. اما این مدلی که من میخوام براتون بنویسم ترکیب یه سری قسمتهای خوب هر کدوم از این عدس پلوهایی هست که خوردیم.
مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
عدس 1 پیمانه
اسفناج نیم کیلو
بادمجان 4 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز داغ 1 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایی خوری
نمک و فلفل
زعفران دم کرده
روغن
ادویه داخل گوشت (زردچوبه + زیره+دارچین+فلفل)
طرز تهیه :
عدس رو با یک و نیم لیوان آب سرد و یک ق چ نمک میذاریم روی یه شعلهی کم و کوچیک تا آروم بپزه. باید حواسمون باید باشه که آب عدس خشک نشه. وقتی کامل پخت و آب تقریباً تموم شد برنج رو خوب میشوریم و با 5 تا پیمانه آب سرد و 5 قاشق چایی خوری نمک و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن میریزم روی عدسها و با همون شعلهی کم میذاریم تا آروم بپزه.بادمجانها رو سه ساعت قبل از اینکه بخوایم غذا درست کنیم پوست میکنیم و خورد میکنیم. همه بادمجانها رو داخل یک ظرف بزرگ آب و نمک غلیظ میذاریم و دو تا سه بار توی این مدت آب بادمجان را عوض میکنیم. (هر دفعه نمک نصف دفعهی قبل ریخته بشه)
این کار باعث میشه مزهی تلخ بادمجان گرفته بشه و اونایی که دهن یا لبشون به بادمجان حساسیت نشون میده اذیت نشن. بهتره وقتی بادمجان ها داخل آب و نمک هستند یک سبد رو روی ظرف بذاریم و روش رو سنگین کنیم تا بادمجان ها کاملاً داخل آب و نمک باشن.
بعد از این مدت بادمجان ها رو سرخ میکنیم. (چون توی آب و نمک بودند دیگه بهشون نمک نمیزنیم)
اسفناج ها رو داخل یک ظرف به همراه نصف لیوان آب سرد و کمی نمک (برای حفظ رنگ اسفناج) روی شعله ملایم میذاریم تا آروم بپزن. وقتی پخت روی تخته کاملاً ریزشون میکنیم. گوشت چرخ کرده رو همراه با یک سوم پیازداغ دستور و ادویه گوشت سرخ میکنیم.
حالا بادمجانها رو داخل یه ظرف خوشگل میچینیم، گوشت و اسفناج تفت داده شده رو میریزیم کنارش. عدس پلو رو هم وقتی داریم هم میزنیم لا به لاش پیاز داغ و دارچین میریزیم و …… غذا آماده هست.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.