عدسی یک غذای خوشمزه و مغذی برای گیاهخواران است که می توانند از مصرف آن لذت برند، توصیه می شود برای ارتقای ارزش غذایی، عدس را به همراه نان یا برنج مصرف کنید:
مواد لازم:
عدس: 2 پیمانه
کره: یک قالب 100 گرمی
پیاز : دو عدد
رب گوجه فرنگی: 5/1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه: عدس را برای چند ساعت در آب بگذارید که خیس بخورد. پیاز را رنده کرده و با کره و زردچوبه کمی سرخ کنید. عدس و 3-5/2 لیوان آب را به پیاز اضافه کنید و اچازه دهید با حرارت ملایم بپزند. رب گوجه فرنگی را هم به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت داده و با نمک و فلفل به عدسی اضافه کنید. بگذارید تا عدس ها به طور کامل بپزند و کاملا نرم شوند.