-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۷ #79151zahra jamshidiمشارکت کننده
بهترین ظروف برای پخت غذا ظروف شیشهای و استیل هستند، زیرا با غذا واکنش نميدهند و به راحتی قابل شستشو هستند. ظروف چینی، تفلون و لعابی تا زمانیکه رویه آنها آسیب ندیده باشد، ظروف خوبی برای پخت هستند. دقت کنید که دمای ظرف تفلون نباید به بالاتر از 350 درجه سانتیگراد برسد. معمولا خانمها ابتدا قابلمه را روی اجاق گاز روشن قرار ميدهند و بعد به تدریج مواد غذایی را اضافه میکنند. قرار گرفتن ظرف خالی تفلون روی اجاق موجب بالارفتن بیش از حد دما و خراب شدن ظرف به همراه تولید مواد سرطانزایی ميشود که به غذا وارد میشوند. ظروف مسی با قلع روکش میشوند و حرارت و مواد اسیدی ممکن است موجب حل شدن روکش آن شده و باعث مسمومیت با سرب شوند. ادعا شده که طبخ غذا در ظروف آلومینیومی به علت حل شدن آن در غذا ممکن است احتمال مسمومیت با آلومینیوم و بنابراین خطر آلزایمر را افزایش دهد، اما مقدار حل شده در غذا آنقدر ناچیز است که مسمومیت نامحتمل است. با این وجود بهتر است غذاهای اسیدی یا نمکی، گوجه فرنگی و مرکبات در آن پخته نشوند. در مورد ظروف یکبار مصرف باید دقت کرد که انواع کاغذی و نشاستهای هم به دلیل بازگشت به طبیعت و هم کاهش خطر تولید مواد سمی انواع بهتری هستند. ظروف روشن که پلیاستایرنهای شفاف هستند و با علامت GPPS مشخص میشوند، فقط برای مواد سرد قابل استفاده هستند و برای مایعات گرم به هیچ وجه نباید استفاده شوند. استفاده از ظروف یکبار مصرف پلیاتیلنی PE پروپیلنیpp برای غذاهای گرم و مرطوب مجاز است و برای غذاهای داغ غیر مجاز است. ظروف پلیاستایرنی فومدار EPS و پلیاستایرنی سفیدرنگ HIP برای ماده غذایی با دمای کمتر از 140 درجه سانتیگراد مجاز است. این علامات در زیر ظروف یکبار مصرف قید ميشوند و باید حتما مورد توجه قرار گیرند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.