طلای چاشنی‌ها

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69199
    mosavi
    مشارکت کننده

    زردچوبه كه بعنوان طلای ادویه‌های غذایی شناخته شده است، حاوی ماده‌ای موسوم به «كوركومین» است كه خاصیت آنتی اكسیدانی فوق‌العاده بالایی دارد و هم چنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.
    این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده می‌شود و در آشپزی آسیایی‌ها و هم چنین آمریكایی‌ها نیز جایگاه مهمی دارد.
    نتایج نشان داده كه این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوق العاده‌ای دارد و با پیشگیری از تشكیل تومورها و بهبود عملكرد اعضای بدن و تحرك آنها، سبب افزایش طول عمر می‌شود. این ادویه روی ژن‌های مربوط به سرطان و نیز ژنهای مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است.
    برای بررسی نقش احتمالی كوركومین در پیشگیری از سندرم حاد گرفتگی تنفسی، سرطان كبد و پوكی استخوان پس از یائسگی، انستیتو ملی سلامت در آمریكا بودجه اختصاصی را در نظر گرفته است.

    #96186
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    ممنون مطلب جلبی بود.
    نوع استفاده از زردچوبه مهم نیست؟ به عنوان مثال اگر زردچوبه را سرخ کنیم باز هم خاصیت خود را دارد؟

    #96191
    mosavi
    مشارکت کننده

    بخشي از اثرات زردچوبه مربوط به اسانس آن است، به همين علت خواص زردچوبه بر اثر حرارت و به مرور زمان كاهش مي‌يابد.

    #96208
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    من هم در مطالعه ای خوندم که استفاده از زردچوبه در پیشگیری از آلزایمر موثر و مفید است .

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.