طرز تهیه ژله آجیل

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #115650
    nashenas
    مشارکت کننده

    طرز تهیه ژله آجیل

    مجموعه: آموزش انواع غذاها

    نحوه درست کردن ژله آجیل,مواد لازم برای ژله آجیل

    طرز تهیه ژله آجیل :

    اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.

    نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )

    

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
فهرست