طرز تهیه پفک خانگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94149
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    در زیر طرز تهیه پفک خانگی را میخوانید:

    مواد لازم :
    آرد الک شده -100 گرم
    کره -90 گرم
    پنیر رنده شده ( پنیر چدار یا گودا )- 100 گرم
    نمک یا هرطعم دهنده دلخواه- به میزان لازم

    طرز تهیه:
    فر را از قبل گرم کنید . کره را به مدت 45 ثانیه در مایکروفر گرم کنید تا نرم شود . آرد و پنیر را اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید . در صورت تمایل می توانید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید .

    با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه می شود . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا صاف شود هر چه ضخامت آن کمتر باشد تردتر خواهد شد . سپس در فر با درجه 190 سانتی گراد به مدت حدود 12 دقیقه بگذارید تا روی پفک ها طلایی شود .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.