طرز تهیه رولت مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91047
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    سینه مرغ : یک عدد
    گوشت چرخ‌کرده مرغ : 300 گرم
    فیله‌مرغ : یک عدد
    رب گوجه‌فرنگی : یک قاشق غذاخوری
    سیر : چند حبه
    آب لیمو : نصف فنجان
    اسفناج پخته : 350 گرم
    زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
    آب مرغ : 1/5 لیوان
    روغن : به اندازه لازم .

    طرز تهیه :
    سینه مرغ را از استخوان جدا کنید.
    سعی کنید طوری این کار را انجام دهید که پاره نشود.
    فیله‌مرغ را هم روی تکه قبلی گذاشته و با بیفتک کوب به آرامی روی آنها ضربه بزنید تا باز شده و جای استخوان سینه پر شده باشد.
    سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعم‌دار شود.

    مقداری از گوشت مرغ را هم چرخ کنید و به همراه اسفناج‌ها و سیر له شده، روی تکه‌های مرغ بگذارید و به آرامی آن را رول کرده و با نخ بپیچید و در فویل بگذارید و در فر از قبل گرم شده به مدت 1/5 ساعت با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
    در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را​ همراه نمک، فلفل، زعفران و بقیه آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.
    مرغ را از فر بیرون آورده و فویل و نخ‌ها را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سر سفره‌تان قرار​ دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.