طرز تهیه دسر طالبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73760
    marziyeh.a
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    طالبی رسیده : یک عدد
    آب : کمتر از نصف استکان
    شکر : ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
    خامه :۲ پیمانه

    طرز تهیه :
    1 – پس از خارج کردن دانه ها و پوست کردن، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.

    2 – طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.

    3 – ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود.

    4 – میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

    5 – در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید.

    6 – طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

    7 – دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.