طرز تهیه خورش به

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81482
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد. این میوه فاقد چربی است. بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است. بیشترین ویتامین ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A می باشد.
    این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر برای کاهش وزن مفید است. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
    به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.

    مواد لازم برای 6 نفر :
    گوشت: 400 گرم
    آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
    به : 300 گرم
    روغن : 3 قاشق غذاخوری
    لپه : 100 گرم
    پیاز : متوسط 2 عدد
    شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوری
    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
    نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

    طرز تهیه :
    ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم.
    سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده كمی تفت می‌دهیم.
    لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌كنیم.
    در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
    اكنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌كنیم.
    به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.
    نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
    پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.