گوشت مرغ خام100 گرم
سبزی خرد شده تره نعناع جعفری گشنیز یک لیوان
لپه یک قاشق غذا خوری
آرد برنج یک قاشق غذا خوری
سیر ۴ حبه
آب نارنج شش قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
نمکو فلفل به میزان لازم
دستور پخت مرغ را با کمی آب روی شعله ملایم گذاشته و لپه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم مرغ و لپه نیم پز شود سیر و سبزی های را خرد میکنیم وبا کمی روغن سر تفت میدهیم .سبزی را به مرغ اضافه کرده واجازه میدهیم تا خورش چند جوش بزند ومواد کاملا بپزد . سپس آرد برنج را در کمی آب سرد حل میکنیمبه تدریج به خورش اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشود .به مقدار کافی نمک و فلفل و آب نارنج یا آبلیمو را به آن اضافه میکنیم وبعد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم وبا کمی نمک خوب هم میزنیم وآن را کم کم داخل خورش میریزیم وهم میزنیم .پس از دو سه جوش خورش حاضر است
لینک منبع:خورشت مرغ ترش